Upt test. Tak buat scan lagi nak tunggu 8-10weeks.

Ada tak diantara korang 6 weeks test Masih mcm ni ? Tak pekat tapi nampak .

Upt test. Tak buat scan lagi nak tunggu 8-10weeks.
5 Balas

Upt yang ni mmg kekadang naik samar2 , better belu satu kat watson . Saya punya try yang penutup pink pun naik samar, tap bila pakai yang better skit . Terus naik terang

better awak beli upt test yg lain. ramai ckp test ni kkdang scam. sbb dulu saya pakai jenis cmni naik samar2 lepastu tukar brand saya beli dkt guardian. naik terang.

saya ada tester penutup pink ni. tak jelas. bila test guna hcg strip terus naik jelas terang benderang. try guna tester lain²

saya ada mcm ni jugak sis naik samar je , kalau guna dip n tell terang benderang

beli brand dip and tell sis dkt guardian. confirm naik terang! btw congrats yaa

3mo ago

terimakasih sis ❤️❤️