nak tanya

ada tak dekat sini yg amik inject depo . first second inject period okay pastu next inject terus tak period . ada tak yang macam ni . normal tak ?? klau inject depo ni berat badan memang kaw kaw naik ya ? macam mana eh cara nak turunkan berat badan huhuhu . #bantusharing #ingintahu

12 Balas

nak tanya, berat naik sebab selera makan naik ke ye? sebab saya tgh pilih perancang ni

1y ago

bagi saya lepas inject badan naik makan pun sedap jaa .. perancang ni ikut body jugak