Protein dalam air kencing

Ada tak dekat sini, mommy2 pernah ada pengalaman protein dalam air kencing meningkat? Ada tak tips nak turunkan protein tu. Boleh kongsi.

2 Balas

saya pun sama sampai sy g farmasi cr ubt.alhamdulilah dh ok dh

1y ago

Awak makan ubat apa? Boleh share. Sebab saya dh minum air masak banyak and air bali pun tk okay lagi

minum air masak banyak2

1y ago

Dahh. Air bali pun saya minum. Tak ok juga. Haritu normal lg. Ni dh masuk kali ke3 dia makin meningkat