2 bulan sakit punggung yang teramat sangat

Ada tak dekat sini mommy mommy yang tgh sakit urat dekat bahagian punggung. Bukan tulang tapi urat saraf. Dia datang tarik masa kita bergerak macam jalan, duduk, bangun. Ada ke yang macam ni? Serious nak tau apa perlu buat. Sebab ini adalah pertama kali sakit sangat sampai tak boleh buat apa. Dah stretching pun x menjadi. #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

Buat senaman kegel seumur hidup. Guna support bantal macam lumbar support pillow bila duduk. Pakai kasut sesuai. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan