nak bertanya

ada tak dekat sini ibu ibu yang pernah bagi susu fernleaf fullcream anak jadi demam ? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

Hi awak. Saya bagi anak minum fernleaf 1-3 tahun. Anak minum okay. Kalau susu full cream, saya bagi Dutch lady yang kotak kecil tu. Pun minum okay. Dah berapa hari anak minum susu tu?

1y ago

itu la memang belum baik demam ,

Sy bg anak susu fernleaf fullcream tu anak tak demam.. tp berkahak... sy bg last year sbb ingt nk bg optional yg murah sikit.. tukar ke dutch lady okay sikit..

1y ago

dutchlady fullcream baru okay la ya sekarang? itula ada dengar jugak ada org tu bagi anaknya fernleaf fullcream jadi tonsil

susu tk buat demam dear.. skrg musim demam ..gws baby❤️

1y ago

Fernleaf so far takde issue

skrg ni musim demam

1y ago

itu la saya rasa anak demam sebb penat raya kurang rehat + cuaca panas tak menetu