Jeluak selepas menyusu

Ada tak dekat sini baby newborn dia setiap kali menyusu mesti jeluak kuantiti agak banyak walaupun dah burp? Sy ada refer pakar pediatric tapi jawapan tak memuaskan. Sy mention dah burp tapi masih jeluak. Jawapan pediatrician tu just cakap monitor lah kalau masih jeluak kena makan ubat. Entahla seolah dia taknak take note secara serious

2 Balas

Baby saya pun sama, lepas menyusu saya cuba dudukkan dia 45 darjah dalam 10-15 minit sebelum baringkan dia

bf or fm?

1mo ago

Bf