Kuning baby

Ada tak cara nak buat kuning baby turun ? 😭 Harinih check 15.7 . #pleasehelp 😭😭

47 Balas

ptua nenek sye bgi kt sye .mndi kn ank dgn daun bliimbing bluh ..sye buat mmg trun mdadak kuningnya .cuba lh sis

haritu sya bg mndi anak dgn bunga telang pstu serbuk mutiara sya bg mndi jgk 🤣 dari 222 trus turun 80

Cuba sis try beli mandian kuning ummialya, sya mndikan bby guna yg ni alhamdulilah sehari jew ank kuning

Kerapkn menyusukan utk baby. Tiap dua jam sekali bgi susu ibu.. Susu paling baik adalah susu ibu..

Kalau full breastfeeding, susukan sejam sekali. Kerapkan bagi susu biar anak kerap berak & kencing

mandikan dgn set ummialya..tgk kt shopee yg set NB..kdg ada baby tak serasi dengan daun2 ni..

kalau kawan2 saye diorg byak sewa lampu Tu...dlam 24 jam camtu anaknye turun kuning....

Keep offer baby susu badan , every 2h , jangan pakai kan baby barut/ baju , bedung je

Sy mandikan anak saya dgn daun belimbing buluh. Alhmdulilh turun kuning ye

Tak pun,beli set mandian tasneem. Yg utk hilangkan kuning pada anak .