Sakit Bawah Ari Ari

ada tak bakal bakal ibu kt sini yang sakit ngilu kt ari ari time baby gerak ? saya dh 38weeks 1days setiap kali baby gerak ngilu dia takleh tahan sakit gila #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

6 Balas

Normal kot sis sbb bby dh msuk laluan kn…sy pun rsa klau bby gerak . Klau ad tnda darah lendir / ketuban pecah terus ke hospital ok 💗

2y ago

okay baik buat masa skrg tkda turun tanda darah or air doakan urusan bersalin saya ye 🥰

biasalah tu sis. biasanya nak dekat die mmg akan rasa sakit. semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt 😊

2y ago

terima kasih semoga awak pun dipermudahkan segala urusan 🥰

Sama, sy pon rasa macam tu, time baby gerak rasa ngilu kat ari², sy baru 36 minggu

2y ago

Tak, sy tak pegi pon, sebab takde tanda² bersalin lagi, cuma time baby gerak je rasa sakit kat ari², time nak bangun dari duduk tu pon rasa sakit jugak, mungkin semua pon macam ni kan, normal rasa nye.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita 😊

Sy pon sama tgh sakit kat bwh.. Sy 37w1d.. Moga dapat bersalin minggu ni hehe

2y ago

semoga dipermudahkan urusan kita bersalin yer 🤭🥰

rasa sikit sikit. tapi saya 37weeks

sma mcm sy juga,35w..