Anak tak berapa tidur siang

Ada tak baby korang yang tak berapa lena nak tidur siang, btw saya bekerja. Baby 3 bulan lebih dan tinggal dengan nenek dia. Malam memang lena sebab siang tak berapa tidur kan. Bangun menyusu sikit dah tertidur kalau malam#mommybuntu

3 Balas

Okay la tu.. Alhamdulillah.. Kalau malam tidur. Kalau tak tidur mlm tu yg penat kita nk bjaga... Siang normal dia kurang tdo sbb mlm tdo lena kn.. Tu makna dia dah kenal siang malam.. Anak sy camtu siang kurang tdo.. Malam lena smpai pagi start umur 2 bulan.. Skg dah 4 bulan