Anak kurus

Ada tak anak2 yang umur nak masuk 3 tahun kurus berat badan dalam 12KG?

2 Balas

anak sya umr 3 thun 12 kg je..tinggi dia je yg naik..tpi stiap kli checkup nurse kata okay.. yg x okay nya..prgi mana² je org ckap ank sya krus, tk dbagi mkan..ank sya ni dri umr 6 bulan smpai skrng mmng ssah mkn..klau kita pksa mkn.. lgi la x nk bka mlut.. sya bgi je apa yang dia nk mkn.. asalkan dia x berlapar..

3w ago

sama la anak sy pun gitu...tinggi tapi kurus. bila dia tidur tu kadang nampak la tulang dia haha. makan tu makan tp berat x nak naik! bila pegi KK dorang kata sikit lagi nak masuk line kuning.

Anak cukup tidur tak puan..kdg tak cukup tidur buat anak susah naik berat/meninggi

3w ago

cukup puan! tp entah la tinggi je naik, tp badan tu kita boleh nampak la kurus dia mcm mana.