Gatal nyamuk

Ada tak anak mommies kat sini kalau kena gigit nyamuk jadi naik gelembung air pastu pecah jadi kudis pastu berparut? Parut dia lama sangatttt, parut gatal dari anak saya 1months sampai 4months still ada, apa lotion yang boleh hilangkam parut baby and elok untuk gatal baby eh? Taknak snow white #ingintahu #firstmom #bantusharing #bantusharing #bantusharing #bantusharing

Gatal nyamuk
2 Balas

kalau kena gigit nyamuk, selalunya sy sapu minyak telon je. kadang2 sy guna mozzie clear lotion brand BUDS.

sy guna mopiko..Lps sapu xdelah ank sy tergaru2 dh