Jus mamariam

Hi,ada spa2 xpnh cba ne?Bole share x mcm mna cara pengambilan yg berkesan😅 sis bru nk cuba.. #hblow #18_Weeks

Jus mamariam
4 Balas

Mama anas kita sama, saya dah minum 6 botol dah. Tetap tak naik hb. Saya pon anemia jgk hb maintain main kat 10 lebih je, berat badan plak yg naik mendadak. Tu la maybe pada saya je kot yg tak menjadi, sis try la dlu mgkin menjadi kat sis. Moga urusan kita semua dipermudahkan Allah swt amin🤲🏻❤️ cara pengambilan dia pagi ambik 2 sudu plastik, malam pon sama ambik 2 sudu plastik✌🏻

Saya pernah cuba. Tapi untuk saya tak beri kesan untuk naikkan hb walaupun dah minum 3 botol. Saya tu saya still low hb and anaemia in pregnancy. Tapi, apa2 pun kesan sesuatu produk tu berbeza pada setiap individu. Saya baca, ada juga ramai yg minum dan berkesan untuk diorang.

Saya pun pernah cuba, sebotol je. Tp hb mcm tu je. Mungkin tak serasi dgn saya. Sbb anemia in pregnancy, last2 kena iv drip cosmofer masa 29 minggu. Doktor terus bg iv drip cosmofer sbb dah 28 minggu, tak nak tangguh2 takut nanti makin turun ke apa.

Nak naikkan hb lagi elok dengan makanan natural macam jambu batu, sayur bayam, kerang, kurma, air kurma merah, kekacang, tauhu. Camtu lagi sihat n banyak lagi nutrients lain boleh dapat