Baby bacteria infection

ada siape dgn pengalaman bayi kena bacteria infection? bayi dah 13 hari, tiba² nmpak xsihat, so hntar ke hospital. doktor bg buat xray & ultrasound kata perut byk gas, dan blood test pun ade bacteria infection. skrang doc bagi antibiotic selama 5 hari, sbab bayi kena bg dos sikit². risau nnti lepas keluar hospital baby immune xkuat 😖ade siape blh share? #firsttimemom #advicepls #bantusharing #ingintahu

2 Balas

ok la awak bertindak cepat..jaga anak elok2..jangan jadi mcm saya..anak saya meninggal umur 27 hari sbb jangkitan kuman la

1y ago

jangkitan kuman sebab apa sis . maaf bertanya

mcm mne nmpk bby x sihat tu sis?

1y ago

baby nangis semalam xtidor, kena peluk baru blh tidor sikit, perut pun berbunyi. rasanye dia sakit perut, so bawa pergi hospital, mana tau doktor kata bloated & infection