H1N1

Ada siapa2 yg boleh ksi pasti if HiB (purple arrow) & Influenza (green arrow) is 2 different vaccination? Sbb HiB sudah ambil. Since skrg ada news psal H1N1. Terpikir pula mo ambil utk H1N1 utk baby.

H1N1
2 Balas

Hemiphilus influenza is a bacteria, influenza is virus.. so 2 different types of organisms.. mcm human n animals.. ppl tend to confuse between those 2 sbb nama seakan sama

Nanti hari buat ckeckup baby, mama boleh tanya nurse tu boleh atau tak. Bahaya skrg ni nak bawa anak2 keluar terdedah dgn ramai org.