Penjagaan ketika IUI

Ada siap² pernah menjalani ujian IUI.. ada tips² utk penjagaan ketika IUI tak.. boleh berkongsi...tq

3 Balas

saya 5hb dis 21 buat iui. hari ni genap sebulan. HCG level saya 45 (maknanya positif). sakit (cramp) perut tak yah cakap la.. baru je stop seminggu. orang cakap cramp perut ni baru 2% daripada contraction. tapi hadapi dengan positif. jangan stress, kerja berat.. saya mc 1 minggu, cuti 1 minggu.. minggu lepas saya spotting + bleeding. cramp perut pun tak ada. nak scan atas perut, tak boleh sebab masih awal takkan nampak kantung. dalam hati masa tu apa apa jadi, saya terima qada qadar Allah. tak puas hati, nak sahihkan kandungan, saya buat tvs. ada tapi kecik kantung nya. doctor tulis IUGS. tunggu ahad ni scan lagi. doakan saya ya

3w ago

Boleh saya HCG level 45 ada repeat selepas 2 hari ker? bila HCG level dr check ye? selepas 14 hari after IUI

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers