Anak lelaki perlu bertungku?

Ada sesiapa yang ada pengalaman ke baby lelaki memang perlu bertungku ke? Akak ipar suggest beli tungku untuk anak lelaki nanti.

17 Balas

sy mmg tungku sgt klau bby boy, xnak dia kena hernia..,nk jga mood dia senangkn dia tdo n x meragam

tak perlu pun. orang lama percaya sebab tak tuam nanti angin pasang, sedangkan takda kena mengena

1y ago

ye betul. doc sendiri dah pesan jgn tuam bahagian kemaluan baby sbb kulit kat kawasan tu sgt2 sensitif.

anak sya 3 boy semua tngku sis.. 1.kt telur dia 2.prut dia 3.atas sikit dri dia punya ber2

anak saya saya bagi tuamkan..takot angin pasang

Takde keperluan sis. 😅

xd keperluan

Tak perlu