Tumpang tanya

Ada sesiapa tak tahu org preg boleh ke minum ni? Saya ambil sebb tgk ada banyak Vitamin n ada asid folik jugak , tanya je sbb tkt org preg tak minum

Tumpang tanya
4 Balas

boleh sgt2.. adik prggy minum susu hl ni dia punya bacaan gula bacaan darah semua elok xde masalah. doc pn puji dia amalkn susu hl ni

boleh,terbaik utk pregnant mummys... especially low fat kan .yang ada gdm pun boleh minum

1y ago

klu saya consume mlm je...pagi kan kena mkn ubat darah n vitamins...so mlm better utk penyerapan kalsium✌️ sis

boleh. kawan pun recommend. sy minum HL skrg sebab tekak tak boleh terima susu pregnant lain

Boleh..bagus susu ni.. sy pun minum ni sbb perut xblh terima susu enfamama,anmum…

1y ago

Seeloknya minum 2-3gelas sehari..