Ibu hamil 23minggu demam urat

Ada sesiapa tahu tak mcm mana nk redekan demam urat ni. Ibu mengandung bole makan ubat tak? Ada effect ape2 kt baby tak?

4 Balas

sy pun sama haritu demam urat, anggaran minggu pun sama . sy g hosp kecemasan pada waktu petang, hosp msukkan air. trus elok

demam urat sakit sangat kan. I demam urat makan panadol je. yang biasa tau. yang bulat2 tu. bukan aktifast ke ape.

Hanya panadol je boleh makan. Agak demam makin tk kebah prgi hosp sis

Boleh makan ubat. Kena pergi klinik.