coivd positive

ada sesiapa pernh kena covid time preggy..anak ke 3 baru kena ni..ni dah kli kedua..badan lemah sgt..batuk smpai muntah2..17 week..buah ape biase yg ibu preggy makan..saya mkn pon x lalu..kepla skit sgt2..

coivd positive
1 Balas

sy +ve COVID masa 16weeks lepas. Buah² sy makan delima & epal hijau. Delima tu sbb biji kecil², so sekali nak makan dlm 5 biji gitu je yg lalu. Tapi bolehlah kan dari tak makan langsung. Sepanjang kena COVID sy cuma lalu hirup makanan yg berkuah walaupun tak dpt makan banyak. Awak rehat kalau boleh, makan sedikit walaupun tak lalu & cuba kerapkan minum air.

2y ago

samalah..saya boleh mkn mknn kuah je..minum susu byk sikit..sbb tkot nutrisi baby kurang..cuma tekak bengkak..sakit nye nk telan ape2..tq puan ats perkongsian