Noriday Pil

Ada sesiapa pernah makan pil noriday.Sy baru bersalin bulan 5. KK bg pil ni tuk planning. Boleh share ke pengalaman korg yg penah guna perancang ni .

Noriday Pil
27 Balas

Sy mkn okay, x ganggu susu bdn, rasa susu jd lg byk..x ganggu berat bdn.. Lain2 period jd 2x sebulan cepat pening kepala.. Itu jela kesannya.. Tp lain org lain la rasanya.. Lps 6 bulan tukar pil oralcon..

sy mkn 1 biji je..mabuk,pening muntah skt kpla mengalahkan ngandung ..masa ngandung pun xdela mabuk teruk mcm tu..sy mkn 1 biji je lps tu xmkn lg..langsung xleh bgn..so skrg planing sdri je🤣

12mo ago

ok je sis..ada masa guna kondom🤭

Sy pnh mkn dua kli je sbb period xdtg dua bulan lepas habis pantang tkot jgk mse tu pstu sy tukar eralcon ha bru period lancar tiap ii bulan so skrg sy amal aralcon je

1y ago

Tq untuk respon .☺️

makan setiap hari. contoh kalau malam makan pukul 8, kena tetap masa hari seterusnya pon pukul 8 malam. lewat sejam pon kebarangkalian mengandung tu tinggi puan

pihak kk ada tnya sy utk perancang keluarga lps lahir anak pertaama,,tpi sy dn suami sdh planning nak keadah perancang sndri,,dn skrg nk msuk 6bln😁

sy mkn ok..pil ni doc mmg bg mule2 lpas bersalin sbb xnk bg kcau susu badan kite..lpas pde tu misi tukar pil lain yg 21 hari plk..

Saya mkn noriday, setakat yg sya mkn okey jer. Alhamdulillah, tkde kesan smpingan lar. Mngkin pil niy serasi jer ngn sya.

sya bru berenti mkn pil noriday nie sbb x period.. bila berenti terus period tiap² bulan.. tgh plan utk merancang sendri

Sy bru lps brhnti mkan ubat ne sy algck mkn ubat ne , tp stiap orng hormon lain2 kan hrp gn awk serasi laa

1y ago

Sama2

sy makan sampai baby 7bulan lepas tu tukar ubat yg 21hari plk,yg ni Okey tak kacau susu badan kalau menyusu la ,