Susu untuk ibu mengandung

Hi, ada sesiapa boleh suggest susu untuk ibu mengandung? Haritu try anmum materna x sesuai sebb rasa mcm nk muntah lepas minum. #firsttimemom #milk

3 Balas

Sy minum fresh milk shj...doc suggestkan fresh milk lg baik...xkesah la brand ape...Sy minum HL

2y ago

thank u sis

similac mom... ada kandungn folic acid skli dan juga dha... baik utk perkembgn bby

2y ago

baik, thank you sis, baru beli similac mom, sedap.. x rasa mual mcm anmum materna

try similac

2y ago

baik sis