jahitan terbuka

ada sesiapa ada pengalaman dengan jahitan yang terbuka? & apakah jenis rawatannya ya? tolong share ibu ibu#bantusharing #firstbaby

4 Balas

maaf saya cakap kalau dah terbuka czer atau normal srs kata awak kena jumpa doktor. Dan diorang akan jahit balik. Tapi kena kuat semangat sbb dia jahit hidup².

2y ago

kalau swasta sbb berbayar sis kalau kerajaan kali kedua mmng kena jahit hidup²

Jahitan czer ke maksud awak? Saya takde pengalaman czer tapi baik pergi jumpa doktor sebab takut nanti ada infection pukak

Takde pulak. Better terus ke hospital untuk dapatkan rawatan.

kena jahit balik sis