Stress alahan gatal²

Ada sape² yg tau mcm mna nak hilangkan gatal² dkt miss V..makin teruk bila masuk 21wks ni..bila shave mesti timbul bintik² mcm jerawat batu yg ada nanah tu..gatal sgt² sampai tido mlm pn boleh terjaga..kdg² bila nk buang air kecil..akan gatal sgt² dlu baru la dapat rasa yg dah nk terkucil..gatal dia dah xblh bwk bincang..kesan hitam dgn parut garu tak payah ckp la..stress sgt²..1st pregnant tak jd mcm ni😥..terima kasih mana yg sudi bantu #gatalgatal #2ndpregnancy #stress #21weeks

5 Balas

guna medicated feminine wash sdm. wasap mamyD if nk join order skali wasap.my/60107986769/Fw