Due bersalin 26/11/22

Ada sape2 due 26/11 atau akhir bln 11 , ada tanda2 bersalin dah ke atau false contraction gittu,.. #firstmom #ingintahu

2 Balas

baru tadii keluar lendir + mild contraction. tapii xde bukaan lagii. so doctor suruh balik. kalau xde tanda lain 29 kena serah diri ?

2y ago

ouh doc dah bg tarikh utk serah diri. semoga dipermudahkan semuaa aaminn. sy plak stakat ni takde apa2 tnda lgi just mcm rasa sngugut2 gitu je la pastu hilang,. esok sy ada appoinmtmnt kk harap semua baik2