29 weeks struggle nak naikkan HB & jaga makan sebab GDM 😂

Ada sape tak macam I, tengah struggle nak naikkan HB at same time kena jaga makan sebab GDM 😂 tadi scan kat KK baby besar 3 weeks . 😂 ada tips pemakanan tak?

2 Balas

Samala mcm saya sis..gdm + hb lOw...skrg tgh amalkn mkn daging n jambu batu utk naikkn hb..alhamdulillah dr 11.1 naik sikit 11.5.. mkn kena buat suku² separuh sis..utk elakkn bacaan gula tu naik.

Makan myk kelapa dara yg kapsul tu sis... Alhamdulillah hb sy naik... Doc pun dh tak komen apa.

2y ago

Sy Baru je beli, tapi blur siket nak consume mcm mana. Awk consume macam mana? Sy beli yg jenama d aura Tu.