Hi mommies, boleh tau penyakit apa ini?

Hi. Ada sapa2 mommies pernah mengalami ini? Kebanyakan tumbuh di bahagian lower body. Nampak mcm chicken pox tapi bukan, biasanya chicken pox berair. Lagipun baby saya sudah pernah kena chicken pox masa dia umur 9m, sekarang dia sudah 1y+.

Hi mommies, boleh tau penyakit apa ini?
4 Balas

Nampam mcm kena gigit serangga. Dptkn rawatan drpd dr. Sbb adik sy smpai f2 mcm ni tp dia sbb peluh mmg naik bintat. Aircond baru surut bintat. Sabun pun kne tukar ph 5.5.

thank you for the reply mommies. dah ke klinik, doc ckp kena hfmd

9mo ago

Semoga baby cepat sembuh 🌹Anak saya pun pernah kena tahun lepas.

Mungkin kena gigit serangga atau alergik hama/habuk

Why not awak bawak baby pergi klinik dulu.