37week5day.. batuk makin teruk, berkahak hijau, plus selesama. Bila batuk,berulang² smpai terkencing

Ada petua x nak bg hilang batuk,sblum bersalin tq

2 Balas

sama gn sy,dah 4minggu batuk truk,tekak gatal,da mkn ubat,tetap tk hlg..ad yg kata sb pmbawakkn lpas brank bru hlang..hemm..mlm ssh tdo sb gatal tekak,lpastu bila batuk smpai tkencing2

Hi Puan. pengalaman saya dulu, selain dari makan ubat, saya makan madu. lega jugak lah tekak tu 😊

2y ago

terima kasih ya.. makan jugak ubat dan madu, tp x ada kurang.. berkahak hijau dgn selesama hijau.. risau sbb batuk tu, bg tekanan kat bahagian bawah.. sakit dibuat eh..