Baby sonsang

Ada pengalaman momy yg scan 35 week baby blum pusing, kepala kt belah kanan.Ada kemungkinan baby akan kepala kt bawah tak ? Tgh praktik senaman2 , mcm hari2 nak scan nak tgk baby dh pusing ke belum 🥲 #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

in shaa Allah boleh dgn izinNya..tp jika masih cara natural tak boleh pusing juga .nnti doc akn cuba buat ecv... pusingkan bby pd kedudukan yg spttnya sblm brsalin..doa yg baik2 in shaa Allah smua yg baik2 brlaku. mg dpmudahkan segalanya amiin