Tolong tengok

Ada nampak faint line tak?ke mata ni yang salah tengok.Saya lagi 3 hari nk period. Tapi hari ni saja tryy. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #jangandibully

Tolong tengok
5 Balas

sy dlu pon mcm tu.. mybe sebb msih awal lg.. tgu smgu dua delay.. tp, ada dh tu.. sy punya mcm tu juga.. tp, jgn mghrp ya.. in shaa Allah kalo betul ad rezeki ada ya sis..

Hai sis, nak lagi yakin tunggu sebulan lewat period. Mesti terang double line . Lepas tu pergi klinik ye.

Tahniah sis.. sya pun dulu macam nie... test lagi seminggu lagi..

ngtf sis..or sis bli clear blue dgital..yg tu sng dtct

negatif