34weeks a go

Ada mommy yg preggy 34weeks.. bole share pengalaman mommy? Apa yg mommy rase skrg? Gerak baby ok tak? #3rdbaby #1stbabyboy

4 Balas

baby aktif bergerak terutama bila malam time baring..sakit tulang kemaluan sblh kiri..pastu strt gatal2 kt tgn kaki hidung telinga?? bersabar jela

Yg plg ketara masa 34wks ni lenguh celah kelengkang. Kdg2 tgh jalan tiba2 tertarik. Doc kata sbb kepala baby dah kat bawah. Lain semua mcm biasa je.

siang baby gerak jga tpi x brpa aktif tpi klu mlmbMCM tlebih aktif smpai kdg ssah mau tdr...pinggang pun sakit sgt2

Saya semua sakit bila malam