Disebalik terjaganya aku dari lena jam 2-4pg.. ?

Ada mommies yg trjaga time2 mcmni.. Lately, slalu jadi. Dah trjaga tu.. Slowly walking at kitchen. Open the fridge or anywhere else to find my kudap-kudapan. Mlm ni dpt la chocolate muffin beli kat bakery ptg td.. Abis 3ketul weii, lyn plak dgn kopi-O hang tuah. Pergh!!! Heaven.. ?? Now, dh settle mkn. Kita amik wudhu jom kita sujud (tahajud) berbicara dgnNya.. ? Lately ni pon, kita ada dgr 2 kematian yg menjemput hambaNya. Ketika dalam tidur. Terkesan dgn apa yg berlaku. Saat, ketika & giliran kita, tak tahu bila. Cuba utk perbaiki diri. Dari hari ke hari. Persiapkan bekalan yg sebaiknya utk ke SANA. Mungkin itu, sebab DIA gerakkan aku dari lena.. Setiap apa yg brlaku ada sebab nya kn. Moga2 kita semua dibawah lindunganNya.. #santapanjasmanidanrohani

1 Balas

Preggy jgn minum kafien sis..kalau nak hb cantik plain water banyak bgus..tukar choclate kepada buah..muffin tukar kepada buah..tak bgus tok diri sendiri n bby..

4y ago

Noted. Thanks for advise..