Tumpang tanya

Ada mommies yg ada masalah berat baby?? 8 bulan tapi still 1.3kg (doc cakap masih kecil) tapii ada GDM.. than mcm mana nak handle yg ada alami kekurangan air ketuban?? But now doc cakap still normal..

2 Balas

untuk tambah air ketuban, mostly menyarankan minum air masak dgn banyak, banyakkan makan tembikai/timun (buah yg banyak air) insyaAllah akan banyak air ketuban. tapi air ketuban banyak sgt pun tak boleh takut baby ada masalah buah pinggang. if doc kata normal, insyaAllah normal.

2y ago

Thank youu for sharing

sye mse 32w bby 1.2kg. gdm on dc. 34w 2.2kg. 36w 2.7kg. doctor ckp berat normal je on track, x perlu risau.

2y ago

xde ape pon. sye mkn je mcm biasa. susu xde ape sume2 xde.