40weeks tak bersalin lagi

Ada lagi ke ibu ibu yang belum melahirkan 40weeks ni? #firstmom

6 Balas

saya harini 40weeks, dh 3hri kt hospital sbb masa first masuk bukaan da 3cm.. tpi ni da 3hari still sama bukaan 3hari.. doakan saya bersalin secepat mungkin ya.. dah streess tiap masa kene selok

saya due date 24/10 🤧 kena buat checkup dengan klinik kesihatan 27/10…baby mengeras still bergerak gerak and ada tanda water leaking tapi tak keluar deras macam air ketumban pecah

Saya lah tu🥺 dah masuk 40w harini, baru je dpt tarikh utk serah diri.. semoga yg baik2 sajee

2y ago

perut mengeras tu ada lahh. Sakit2 belakang mcm senggugut tu, tapi dia mild je. Boleh tahan lagi.

Saya!! 40 minggu 3 hari..kalau x bersalin lagi serah diri 29/10 ni ☺️

saya 🥲 , esok dh kena serah diri masuk wad

2y ago

tula x sabar nk jumpa baby ❤️

Saya due 24/10.. serah diri 30/10..