suami alahan ??

ada kes sama mcm saya tak, saya dh 29w dh x mabuk lagi.. suami lak demam dh hampir sebulan, munth², kmbg perut smpi tak boleh keje. dh puas g klink, ubt pon dah mcm2 tpi tak ok gak. hosp pon dh pgi tpi lagu tu gak.. ada kemungkinan ke suami saya ni pmbwkan saya mngndg ye ?? kesian kat dia teruk sangt demam smpi sbulan😢 #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sama dengan suami saya.. Doktor cakap its rare.. Kalau jadi tu rezeki merasa.. Biar rasa kita mcm mana bersalin 😅😂