20w- baby bump

Hi ada ke yg sama skrg dah masuk 20w tp tak nampak mcm org pregnant pun. Kdg rasa mcm ada baby bump kadang mcm rasa biasa je 😂 hehe #firstmom

14 Balas

heee, sy 1st pregnant pun tk nampak bby bump.. dekat 6 ke 7 bulan baru nampak.. kali ni 2nd pregnant pun sama gakk.. nampak muncitt sikit je kalau pakai baju ketat.. pakai jeans lg 🤣 tapi bahaya lak, baby tak bnyk gerak maybe sempit kot.. bila bukak je jeans baru aktif 😅