kurang potassium

Ada ke yg pernah kena garam potassium rendah waktu pregnant?sbb garam sy rendah sgt..dh warded sampai 5hari..kejap naik kejap turun..even dh drip ubat sampai bape botol..

3 Balas

Pernah tp xde la rendah sgt... Warded sbb lain, so dlm msa yg sama check drh potassium kurang skit... Tp mmg lmbt nk naik... Sy nk mkn pisang tp takot nk mkn bnyk2 sbb ank ke 2 & 3 de gdm... Nasib baik yg ke4 ni xde...

12mo ago

sis nak tanya..sis makan ubat tu..pening n mual tak

hi .nk tanya..lepas bersalin potassium kurng lg ke? ke da ok

blom pernah lg