5w2d pregnancy

Ada ke yg mcm sy demam n pening on/off lpstu kurang selera mkn.. Even msk mknn kegemaran pon tekak rse lain 😭

4 Balas

Normal sis. Sy hari tu vertigo 2 hari, 2 hari baring tak dpt 🥹 stay strong k, and food aversion yes. Makan small meal setiap 2 jam ya.

Hi, normal tu Puan. Saya sekarang masak pun pakai mask. bertabah je menahan bau. kurang selera makan ,tp paksa makan sikit2.tp kerap.

2mo ago

Ya betul. Saya dulu pun dengar je orang ngadu bercerita tak boleh bau masakan. Sekarang bila kena kat diri sendiri. Pening mualnya ya Allah 😭 saya sampai halau suami saya bawak dapur, masak kat luar rumah hahahahahh

Saya lepas2 tahu pregnant 4 minggu demam sampai sekarang dah minggu ke 6. Demam pakej batuk kahak + selsema

2mo ago

Ubat demam doc tak bagi, doc cakap just boleh makan panadol biasa. Dia just bagi ubat batuk, flu & cair kahak yang terkawal

normal macam tu.. kena makan dalam kuantiti yang sedikit, tapi kerap..