Dah 39w masih belum ada apa2 tanda

Ada ke siapa2 macam saya dah 39w? Dah 40w nanti kena serah diri lah kan#SeriusTanya #firstTime_momhere

7 Balas

sy 39w1d.. due 15.9.. serah diri 14.9.. sabtu bru ni dh prgi pac sbb ad contractions.. dh bkk 2cm tp kne balik rmh plak ..dktor ckp rahim tebal lgi then anak 1st mmg lmbt lh nk beranak..huhuhuhu

Kitonyo ank 2nd pon xde tanda lagi wak😭 Pening jgak cane nk bgi cepat bersalin😂 Takmaw warded lama ii. Risaukan yg si sulung. Moga kita dapat bersalin sebelum due ye🤲🏻

saya nk masuk anak no 3 pun belum Ada tanda apa lagi..due 12.09..terpaksa la serah diri 18.09 kalau belum Ada tanda bersalin..huhu

saya bru masuk 39weeks, lgsg xde tanda bersalin, xde bukaan, due date 23/9. risau sbb anak first and xnak czer huhu

pengalaman anak 1st & 2nd sehari sebelum cukup 40w baru ada tanda nak bersalin. lahir betul² cukup 40w.

sy 39w4d dh ni..xde tnda jgk..risau 17/9 ni due dh..19hb ni g c.up kk lg xtaw ape kata doc plak

mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin