Menyusui payudara sebalah sahaja

Ada ke mommy yg menyusui sebelah sahaja? Mcm mana payudara yang sebelah lagi untuk elakan bengkak? #ingintahu #firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Balas

nak share sikit sis,, pastikan yg breast yg selalu bg susu tu tak dibiarkan mcm breast sebelah lagi nanti jadi mcm saya bengkak susu malam2 saya bagi sebelah kanan sahaja pastu ada 2malam, saya nak tukar belah kiri sahaja kemudian saya demam dan bengkak susu sebelah kanan sakit sangat🥹

buat tandem pumping