3.45 am perut lapar sangat sangat sangat

Ada ke mommy yg kena mengunyah tengah malam? Saya cuba elakkan tapi perut dah berkeroncong sangat sangat, tak tahan dah. Terpaksa lah turun ke dapur dan makan roti dengan telur scramble. Bila telan pun tak rasa kenyang. Perut tetap rasa keroncong. Macam mana ni? Ada yg sama tak? ni baru 7w, takkan 9 bulan macam ni?? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Alahai kesiannya.. Cuba mnum nestum/oat.. Thn sikit biasanya.