3.45 am perut lapar sangat sangat sangat

Ada ke mommy yg kena mengunyah tengah malam? Saya cuba elakkan tapi perut dah berkeroncong sangat sangat, tak tahan dah. Terpaksa lah turun ke dapur dan makan roti dengan telur scramble. Bila telan pun tak rasa kenyang. Perut tetap rasa keroncong. Macam mana ni? Ada yg sama tak? ni baru 7w, takkan 9 bulan macam ni?? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Sy pun sama . Masalah besar nie 😅😂Sy nak control .Sebap Ade Diabetes. I kena tahan wad hari itu .so I takut takut mkn .tapi last last makan byk juga. Sebap lapar x boleh tahan wei 😭lapar mcm berape hari x makan . semlm pun sama pukul 2 pg. I goreng telur sama roti mkn ..

normal. 1st trimester mmg ada yg jd mcmni. tgh2 mlm lapar...mmg standby biskut, kacang2, buah, roti, milo. nanti alahan mula hilang, awk pn ok nnt.

Alahai kesiannya.. Cuba mnum nestum/oat.. Thn sikit biasanya.

kannn. saya 8w+, dia punya lapar tu mcm bertahun tak makan😅

9mo ago

Haha sama la kita sis 😃 Bru je lepas makan nasi, tak smpai 15 minit dh lapar balik