Cucuk kuatkan rahim

Hi, ada ke mommy yg kena cucuk untuk kuatkan rahim, spotting sikit je tu pun sekali je mmg kena cucuk ke lepas tu kena makan ubat duphaston lagi, sy ke klinik swasta, bila sy tnya kawan lain yg berpengalaman spotting mcm sy yg pergi ke kk takda pula kena cucuk#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

Ade sis, pruloton injection two weeks once duphaston sampai week 14. Had bleeding on off last week 9. Now dah stop. Klinik swasta

2y ago

Ada jumpa doc tadi.. Doc ckp kantung 0😭

takde kena cucuk sis, duphaston pun dh ckup kuat utk ambil..

KK tak kena cucuk. Saya ke swasta pun dpt pil je tak cucuk.

Saya gugur dua kali. Cucuk evry week 1st tri. Sy yg mintak.

sy kena bagi makan ubat duphaston sja,, tak ada cucuk..