Usia kandungan 6 weeks . Tapi kantung size 5weeks . Normal ke ?

Hi, Ada ke mommy yang macam saya ? Usia kandungan genap 6weeks semalam tapi semalam rescan kantung size 5weeks ( 0.86cm) . Dr cakap normal . Tapi saya risau juga lah sbb ada history miscarriage last year. Ada yang boleh share ? Ada ke yang beza sampai 1week ? Last menses 28 January. #1stbaby #2ndpregnancy

1 Balas

Beza 1-2 minggu dikira normal.

1y ago

Sama2. Saya ada pnglmn ggur 2 kali sblm dpt merasa jd ibu. Jadi saya cerita based on own experience. InshaAllah saya doakan moga kndungan kali ini survive ya.