False conctraction

Hi, ada ke mommies yang dekat due date tapi takde turun langsung. False conctraction tak pernah rasa, leaking air ketuban tak pernah and keluar darah ke semua tak ada. Baby mengeras pun tidak. Baby aktif mcm biasa

2 Balas

Saya pun sama sis. Tak tau rasa false contraction macam mana. Tanda apa semua takde. Nak kena serah diri dah esok ni. Kalau still tak bersalin kena induce sebab gdm on diet control.

2y ago

Semoga dimudahkm urusan sis

Saya, due 27/10. Tak rasa apa-apa.

2y ago

Samalah nmpk gaya nya kena serah diri plus induce kalau takde tanda lg