Scan Baby

Ada ke mcm sy? Ikutkn due date yg kira dri tarikh period baru 11 weeks 4 days Tapi tadi scan dah 12 weeks 4 days. Alhamdulillah baby nya dh ckup sifat and pandai hisap jari dhhh alolo tomey betol anak mak ni haha. #Firstbaby #BabyNovember

Scan Baby
21 Balas

Macam saya, tiap minggu doctor tukar due date 🤣 doctor kata nanti dah berapa bulan baru boleh tentukan due date sebenar. Mcm saya 1/12 tu jangkaan je

4y ago

Tulah sy sbnrnya awal bulan 12 then scan balik baby besar sikit tu yg due date brtukar. Apepun tk kisah la janji anak selamat dlm perut hehe kan..