size baby waktu scan besar

Hi ada ke kt sini size baby besar seminggu dari tarikh sepatutnya..

2 Balas

Masa 20&28w scan baby sya besar 1-2w, then dktor kata akan repeat scan msa 32w (bln4) sbb border line katanya, klau bsr jgak akan refer pakar

1y ago

18/4 ni repeat scan tu sis.. klau btul bsr, kk akan refer pkar di hsptl

besar seminggu tu biasa. saya camtu la dulu pastu bersalin normal je size dia

1y ago

alhamdulillah.. sejuk sikit hati dgar pngalaman puan .. terima kasih