kepala baby besar

ada ke ibu2 mengandung 28week tp kepala baby besar 32week 5days 😥risau pulak

4 Balas

Klu nak boleh buat details scan di clinic swasta.dia boleh tengok tubuh baby and organ baby semua normal atau tak. Jd kita tak risau . InsyaAllah mudah mudahan semua normal dan sihat 🤗

2y ago

alhamdullilah..sya dh bt details scan

bila ada benda yg xnormal pada anak, doktor akan suggest utk buat detail scan sis. skrg ngam2 minggu last utk buat detail scan. max 28/29weeks utk detail scan. so better buat.

Akak sy dulu selalu bila check up Doc selalu sebut 'kepala anak awak besar' smpai risau kiteorg. Tapi bila keluar rupanya pipi dia yang tembam kemain.. 😂

hai mommy. sorry tak pernah alami situasi yang sama tapi saya doakan semoga semuanya baik baik ye ❤ dapatkan penjelasan drpd doktor / nurse ye mommy