Anak 4bulan dah pregnant anak kedua

Ada ke ibu ibu anak masih kecil tapi pregnant lagi,😔😔

4 Balas

Sis nk tnya kalau pakai kondom pn kita bole pregnant juga ke..ke sebab bocor kondom tu ke cm mana takut juga aritu amik enjet depo tpi mcm xsesuai tu stop then skrg ni xambil ap ap dlu ingt nk guna kondom je..

1st baby lahir normal tk de masalah pun. tp biasalah nurse kk ada la bising sikit. ckp aje dah rezeki..cuma tu la badan kite tk hbs recovery lagi kan. awk takecare ye

i think u can search dekat app ni "hamil jarak dekat" sebab pernah nampak and ramai juga ada camni

Mommy ambil perancang ka?

2y ago

owh..Xpa sis..Saya dlu pn mcm sis..Tapi waktu tu baby 8bulan saya pegnen yang kedua..Bulan 7 tu dah slmt bersalin..Yang penting mommy dah sedia dari segi kawal emosi semua..InshaaAllah mommy boleh handle..