39w 5 day belum ada tanda Perut saya dah mula mngeras and bila nak berjalan sakit sngt2 ..

Ada kata perut saya dh nampak jatuh🥺Klau mcmnie saya dah bole pergi hspital ke atau tnggu jee sampai air ketumban pecah?? Doakan saya semoga dipermudahkan urusan bersalin🤲🏻takut sngt2 kena paksa bersalin😩 #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

orang kata kena tggu air ketumban pecah atau keluar lendir dah bole g hospital