Kiraan kandungan 9 minggu..tp scan hnya 6 minggu

Ada kah ibu2 yg ada pengalaman mcm sy..mengira kandungan mengikut haid terakhir sepatutnya 9 minggu..tetapi bila scan d klinik swasta utk kepastian dia baru 6 minggu..doc cakap baru nmpak kantung blum ada heartbeat..doc suruh dtg rescan 2minggu kemudian..dan jgn dulu buka buku pink.. #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Period irregular ke regular? Kalau irregular normal je tu. Saya pun irregular juga. 9w2d bila scan 8w. Baby size 8w with heartbeat

1y ago

haid sy bulan2 ada..cuma kdg 1 bulan 2 kali haid..binggung jg mau kira..mgkin itu lah kiraan kandungan pun jd salah

maybe lmbt ovulate.